Schrijf je in en kom langs in de modelappartementen van Roelevard

 

Welkom in Roelevard! Hier beleef je het stadsleven op zijn best en woon je in een duurzaam appartement in de bruisende, vernieuwde stationsbuurt van Roeselare. Het mooiste uitzicht van de hele stad? Dat krijg je er bij! Je woont in een architecturale parel naar de hand van internationaal gerenommeerd architect Snøhetta, die wonen, werken en leven combineert. Bovendien is het project ook nog eens duurzaam dankzij zijn aansluiting op het stadswarmtenet van MIROM en het vele groen dat wordt aangeplant.

Kies je voor een panoramisch uitzicht in Lux, de toren van het project, of voor de gezelligheid van Bronze? Wil je hier zelf komen wonen of ben je op zoek naar een investeringsopportuniteit? Het kan allemaal!

Inschrijven kan via onderstaande knop en dit op het moment van jouw persoonlijke voorkeur.

DSC_5422-bewerkt
DSC_5419-bewerkt-1
DSC_5487-1
DSC_5463-1
DSC_5394-bewerkt-1
DSC_5442-1
202308_RSRLV_Locatiekaart_Website

Wonen met het mooiste uitzicht van de stad

Roelevard biedt ongetwijfeld de meest panoramische uitzichten van Roeselare. Vanuit je appartement zie je de skyline van de stad,  kijk je uit over de royale groendaken of geniet je van een uitzicht op het levendige binnenplein van het project.

Een toplocatie in het centrum van de stad

Dankzij de centrale ligging van Roelevard naast het station van Roeselare en vlakbij de Grote Markt, sta je in een mum van tijd waar je maar wil. Je geniet niet alleen van alle voordelen die het stadscentrum te bieden heeft, maar verplaatst je ook snel en eenvoudig met de trein of de auto naar omliggende steden en provincies.

DSC_5202
DSC_5484

Duurzaam wonen met optimaal wooncomfort

In Roelevard geniet je van optimaal wooncomfort, maar wat houdt dat precies in? We integreerden verschillende slimme, duurzame technieken in het project zodat jij geniet van een comfortabele leefomgeving. De aansluiting op het Mirom-stadswarmtenet, het isolerend glas van de appartementen, de groendaken en het aanplanten van nieuwe bomen zijn slechts enkele van de troeven die ervoor zorgen dat je hier aangenaam woont.

Jouw appartement in de eyecatcher van de stad

Roelevard is een architecturale parel naar de hand van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Snøhetta en het lokaal verankerde B2Ai. Zij creëeren een woonbeleving waarin lichtinval centraal staat. Bovendien beschikt elk appartement over minstens één ruim terras. De perfecte plek om in de zomermaanden te vertoeven.

RD4_7313

 

Kies jouw persoonlijke bezoekmoment

Wil je graag het modelappartement van Roelevard bezoeken op een moment van jouw voorkeur?
Vul je gegevens in en Nicolas contacteert je om een afspraak vast te leggen.

Nicolas & Ruben (1)

 

Ontvang meer informatie

Wil je graag alles weten over Roelevard? Laat dan zeker je gegevens na en ontvang de brochure in je mailbox.

Heb je vragen?

Kies jouw persoonlijke bezoekmoment

Wil je graag het modelappartement van Roelevard bezoeken op een moment van jouw voorkeur?
Vul je gegevens in en Nicolas contacteert je om een afspraak vast te leggen.

Nicolas & Ruben (1)