RSRLV - Ontdekkingsdagen (600 x 350 px)_v2 (2000 x 800 px) (1)

Kom naar de ontdekkingsdag van Roelevard!

 

Op zaterdag 6 juli van 10u tot 17u krijg je de kans om samen met Nicolas en Ruben de modelappartementen en de werf van Roelevard te komen verkennen. Leer het project van dichtbij kennen, kijk de plannen en prijzen in en droom weg bij de adembenemende uitzichten van de modelappartementen.

Zin om langs te komen? Schrijf je in via onderstaande knop! Inschrijven is verplicht.

DJI_20240616165753_0031_D

Instapklare appartementen in het stadscentrum.

De opleveringen van Roelevard zijn gestart. Deze zomer nemen de eerste bewoners hun intrek in deze gloednieuwe woonbuurt. 

Zie jij jezelf hier wel wonen of investeren? Neem dan nu contact op met ons via onderstaande knop!

Welkom in Roelevard.

Nog niet vertrouwd met Roelevard? Deze architecturale parel naar de hand van Snøhetta is gelegen in de vernieuwde stationsbuurt van de stad en huisvest een brede waaier aan moderne, lichtrijke appartementen van verschillende formaten. Hier cocoon je in jouw gezellige appartement én dein je mee op de dynamiek van de stad. 

Wonen in Lux - de toren van Roelevard - garandeert een unieke woonbeleving met panoramische vergezichten. Kies uit een evenwichtige mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen die ontworpen werden met optimale oriëntaties, grote raampartijen en een ruim terras. Zo geniet jij van maximale lichtinval en leefruimtes en terrassen die op het zuidzuidwesten gericht zijn.

Copy of RSRLV - Ontdekkingsdag_video 2  (600 x 600 px)
202308_RSRLV_Locatiekaart_Website

Wonen met de stad aan jouw voeten.

Dankzij de centrale ligging van Roelevard naast het station van Roeselare en vlakbij de Grote Markt, sta je in een mum van tijd waar je maar wil. Je geniet niet alleen van alle voordelen die het stadscentrum te bieden heeft, maar verplaatst je ook snel en eenvoudig met de trein of de auto naar omliggende steden en provincies.

Een adembenemend uitzicht, elke dag opnieuw.

Wonen in Lux - de toren van Roelevard - garandeert een unieke woonbeleving met panoramische vergezichten. Kies uit een evenwichtige mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen die ontworpen werden met optimale oriëntaties. Zo geniet jij van maximale lichtinval en leefruimtes en terrassen die op het zuidzuidwesten gericht zijn.

IMG_1724
IMG_1756

Duurzaam wonen met optimaal wooncomfort

In Roelevard geniet je van optimaal wooncomfort, maar wat houdt dat precies in? We integreerden verschillende slimme, duurzame technieken in het project zodat jij geniet van een comfortabele leefomgeving. De aansluiting op het Mirom-stadswarmtenet, het isolerend glas van de appartementen, de groendaken en het aanplanten van nieuwe bomen zijn slechts enkele van de troeven die ervoor zorgen dat je hier aangenaam woont.

Jouw appartement in dé eyecatcher van Roeselare stad.

Roelevard is een architecturale parel naar de hand van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Snøhetta en het lokaal verankerde B2Ai. Zij creëeren een woonbeleving waarin lichtinval centraal staat. Bovendien beschikt elk appartement over minstens één ruim terras. De perfecte plek om in de zomermaanden te vertoeven.

DSC_2712-1
Roelevard - opties

Een appartement op jouw maat, volgens jouw budget.

 

Zoek je iets om meteen te verhuizen of wil je jouw appartement eerst verhuren en pas later bewonen? Roelevard heeft voor ieder wat wils! 

Ontdek het aanbod op roelevard.be of kijk de plannen en prijzen in tijdens het kijkweekend van zaterdag 8 en zondag 9 juni, of op een moment dat jou best past.

 

 

 

ik schrijf me graag in

Kom Roelevard ontdekken tijdens de bezoekdagen op zaterdag 6 juli, of op een ander moment naar keuze. Vul je gegevens hieronder in en Nicolas en Ruben contacteren je om een afspraak vast te leggen.

 

Ontvang meer informatie

Heb je een vraag over het project? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

ik schrijf me graag in

Kom Roelevard ontdekken tijdens de bezoekdagen op zaterdag 6 juli, of op een ander moment naar keuze. Vul je gegevens hieronder in en Nicolas en Ruben contacteren je om een afspraak vast te leggen.